Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Om Hassing Gruppen

Vores viden er din sikkerhed.

Hos Hassing Gruppen er vi specialister i teknik, værktøj og maskiner med fokus på kvalitet, både når det gælder logistik, service og rådgivning. Vi lever grundlæggende af vores store lager og vores 34 medarbejderes lige så store viden. 

Med mere end 70.000 registrerede varenumre er vi godt rustet til at løse enhver opgavetype, og skulle det ske, at vi mangler en specifik vare, kan vi skaffe den hjem, så du hurtigt kan komme videre med arbejdet.


Mere end 100 års erfaring

Siden 1913 har Hassing Gruppen A/S været en leveringsdygtig samarbejdspartner for industri- og produktionskunder i Danmark. Fleksibilitet er en vigtig del af vores DNA, ligesom stor knowhow og ekspertise er det, og vi tilstræber altid at finde den helt rette løsning til hver enkelt kunde.

Hos Hassing Gruppen kan vi vores kram, og vi har unikke agenturer på flere svejserelaterede emner, der bl.a. gør os til en af de førende leverandører på området.


Vores værdier

Når du handler med Hassing Gruppen, kan du føle dig sikker på, at et ord er et ord. Det er den filosofi, virksomheden er bygget på, og den lever videre gennem det generationsskifte, som virksomheden er gået i gennem i 2011. Vi har optimeret vores logistik og har i det hele taget rustet virksomheden til fremtiden.

Dansk industri kræver kvalitetsprodukter og kompetent vejledning, og det er netop, hvad vi kan levere. Vi fører markedets bedste brands for at kunne tilbyde vores kunder topkvalitet, og samtidig har vi som medlem af indkøbssamarbejdet DJ Supply muligheden for at tilbyde vores kunder meget attraktive priser.


Her har vi hjemme

Vi har vores udgangspunkt på Fyn, hvor vi gennem generationer er blevet kendt som en pålidelig og kompetent leverandør, og de senere år har resten af landet også fået øje på, at Hassing Gruppen kan levere lidt mere end de fleste. 100 års erfaring fornægter sig ikke.